Go Back   XmodSource.com > Xmods > Xmod FAQ's
Register FAQ Members List Calendar Gallery iTrader Search Today's Posts Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 08-22-2010, 02:31 PM
Osiris19 Osiris19 is offline
Advance member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 139
Trader Rating: (0)
Send a message via AIM to Osiris19
Default Wheel Alignment problem

On my Mustang EVO chassis, the front left wheel is straight but the right wheel is angled inwards to the clip. Whenever I straighten out the wheels (let go of the steering control) it still is angled. I guess this is the reason my car doesn't drive straight, even when I adjust the trim. I don't have a picture right now, but any help is appreciated.
__________________
http://bit.ly/bh125u
Current XMODS:
2010 Ford Mustang GT
Wanted:
2004 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
EVO Car front differential (for AWD)

PM if you're willing to sell
Reply With Quote
  #2  
Old 08-22-2010, 03:28 PM
Songha's Avatar
Songha Songha is offline
Du Ma Mai
 
Join Date: Jul 2010
Location: Newport News, VA
Posts: 215
Trader Rating: (1)
Send a message via AIM to Songha
Default

Maybe you missplaced a bearing when cleaning the car. My cars don't drive too straight either. I wish it didn't have that annoying wobble too. One go left, I have to press the trim button like 10 times. The other one that I drift with isn't too bad. Probably 2 or 3 clicks.
__________________
Reply With Quote
  #3  
Old 08-22-2010, 03:29 PM
zippo855's Avatar
zippo855 zippo855 is offline
XMS Admin
 
Join Date: Jul 2008
Location: Salina, KS
Posts: 2,034
Trader Rating: (35)
Send a message via MSN to zippo855 Send a message via Yahoo to zippo855
Default

what tie rod are you using?
__________________
Keep smiling, people will wonder what your up to.

TEAM X.I.
my massive collection of xmods
http://www.xmodsource.com/forum/showthread.php?t=13526
Reply With Quote
  #4  
Old 08-22-2010, 04:23 PM
Osiris19 Osiris19 is offline
Advance member
 
Join Date: Aug 2010
Location: Pennsylvania, USA
Posts: 139
Trader Rating: (0)
Send a message via AIM to Osiris19
Default

I believe I'm using stock tie-rods.
__________________
http://bit.ly/bh125u
Current XMODS:
2010 Ford Mustang GT
Wanted:
2004 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
EVO Car front differential (for AWD)

PM if you're willing to sell
Reply With Quote
  #5  
Old 11-11-2012, 10:00 PM
ak47eaz ak47eaz is offline
Banned
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 9
Trader Rating: (0)
Default

i had the same problem i bought a alum 3.5 and i believe 4.0 ..made mine better
Reply With Quote
  #6  
Old 11-19-2012, 06:06 PM
yamar6 yamar6 is offline
Stage 2 member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 92
Trader Rating: (0)
Default

i put the 1.5 in mine out of the spring kit so much better then stock
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.